Terug

Volg Vandaag Inside

Valentijn begrijpt boze Overmars: 'Hoogma jaagt Brobbey Nederland uit'

Valentijn begrijpt boze Overmars: 'Hoogma jaagt Brobbey Nederland uit'

5 mrt 2021, 13:01

In een nieuwe column in De Telegraaf haalt Valentijn Driessen uit naar KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma. Hoogma adviseerde Brian Brobbey om een overstap te maken naar RB Leipzig.

Marc Overmars reageerde gisteren al op de uitspraak van Hoogma en liet weten boos te zijn. Valentijn kan dit goed begrijpen. 'Hij moet zich als voorman van het Nederlandse topvoetbal niet in het openbaar bemoeien met de clubkeuze van (jeugd)internationals. Het valt goed te begrijpen dat Ajax-directeur Marc Overmars kwaad is dat Hoogma het talent Brian Brobbey aanspoort om gratis naar RB Leipzig te vertrekken, omdat Julian Nagelsmann er trainer is en zijn zoon zulke goede ervaringen heeft met deze Duitse wonderboy van het trainersgilde.'

Overmars probeert er juist alles aan te doen om Brobbey bij Ajax te houden. 'Als hoogste baas in het Nederlandse topvoetbal jaagt Hoogma met zijn uitlatingen Brobbey als het ware Nederland uit. Werken met Nagelsmann biedt geen enkele garantie, niet voor Justin Hoogma en niet voor Brobbey', besluit Driessen zijn column.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.