Terug

Volg Vandaag Inside

Valencia ontsnapt aan uitschakeling

Valencia ontsnapt aan uitschakeling

14 mrt 2019, 22:29

KRASNODAR (ANP) - Valencia heeft zich met heel veel moeite geplaatst voor de kwartfinales van de Europa League. De Spanjaarden kwamen bij Krasnodar in de 85e minuut op achterstand maar bereikten door een treffer van invaller Gonçalo Guedes alsnog de laatste acht. De Portugees scoorde in de derde en laatste minuut van de toegevoegde tijd: 1-1.

Valencia won een week eerder voor eigen publiek met 2-1. Bij een nederlaag van 1-0 was het elftal van coach Marcelino García Toral uitgeschakeld op basis van het door Krasnodar gemaakte doelpunt in de uitwedstrijd. Guedes maakte met zijn heel late treffer een abrupt einde aan de vreugde in Krasnodar.

Villarreal en Sevilla kunnen zich later op donderdag als tweede en derde Spaanse ploeg kwalificeren voor de kwartfinales van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.