Terug

Volg Vandaag Inside

Valencia haalt Guedes definitief binnen

Valencia haalt Guedes definitief binnen

28 aug 2018, 12:23

VALENCIA (ANP) - Valencia heeft de Portugese aanvaller Gonçalo Guedes overgenomen van Paris Saint-Germain. De 21-jarige international speelde afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Spaanse club. Guedes hielp Valencia met zijn doelpunten en assists aan de vierde plaats in La Liga en daarmee een terugkeer in de Champions League.

Valencia heeft nu met PSG overeenstemming bereikt over een definitieve overgang van de Portugees, die met zijn land op het WK in Rusland in de achtste finales werd uitgeschakeld door Uruguay. Guedes kwam in alle vier wedstrijden van Portugal op het WK in actie, waarvan drie keer als basisspeler.

Valencia betaalt naar verluidt ruim 40 miljoen euro voor de vleugelspits, die doorbrak bij Benfica. De Spaanse ploeg is dit seizoen niet zo goed begonnen, met één punt uit twee duels.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.