Terug

Volg Vandaag Inside

Belabberd Barcelona verliest kansloos van Valencia

Belabberd Barcelona verliest kansloos van Valencia

25 jan 2020, 18:59

Valencia heeft koploper FC Barcelona de vierde nederlaag van het seizoen bezorgd. In Estadio Mestalla, de thuisbasis van Valencia, werd het 2-0 voor de nieuwe nummer 5 van La Liga.

Barcelona, met Frenkie de Jong en Lionel Messi in de basis, kwam heel slecht voor de dag in Valencia. De Jong speelde een zeer slordige wedstrijd met veel balverlies en verkeerde passes. Ook Messi kwam niet goed uit de verf en was op een paar kansjes na onzichtbaar.

Beide doelpunten vielen in de tweede helft. In de 48e minuut werd een schot van Maximiliano Gómez door FC Barcelona-verdediger Jordi Alba van richting veranderd en daardoor was keeper Marc-André ter Stegen kansloos. Gómez kreeg de 2-0 wel op zijn naam. De Uruguayaan rondde een kwartier voor tijd een counter af met een geplaatst schot in de verre hoek.

Gómez werd zodoende de man van de wedstrijd, terwijl hij in de twaalfde minuut nog een penalty had gemist. De strafschop was toegekend na een overtreding van Gerard Pique.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.