Terug

Volg Vandaag Inside

Valencia betaalt 35 miljoen voor Cillessen

Valencia betaalt 35 miljoen voor Cillessen

26 juni 2019, 23:51

Jasper Cillessen vertrekt voor 35 miljoen euro van FC Barcelona naar Valencia. Dat heeft de kampioen van Spanje woensdagavond naar buiten gebracht.

Barcelona bedankt de eerste doelman van het Nederlands elftal voor zijn inzet in de afgelopen drie jaar. Cillessen bleef al die tijd tweede doelman, achter Marc-André ter Stegen. De oud-doelman van NEC en Ajax speelde slechts 32 duels voor FC Barcelona. Daarvan waren er 24 in het Spaanse bekertoernooi, 5 in de competitie en 3 in de Champions League.

Cillessen werd maandag al medisch gekeurd bij Valencia, waar hij overeenstemming heeft bereikt over een vierjarig contract. In die verbintenis heeft Valencia laten opnemen dat de dertigjarige keeper voor 80 miljoen euro mag vertrekken.

Cillessen wilde FC Barcelona graag verlaten omdat hij weer een seizoen met weinig speeltijd vreesde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.