Terug

Volg Vandaag Inside

Valencia - Atalanta in Champions League zonder publiek vanwege coronavirus

Valencia - Atalanta in Champions League zonder publiek vanwege coronavirus

5 mrt 2020, 14:43

Het coronavirus gaat ook in de Champions League voor lege tribunes zorgen. De return tussen Valencia en Atalanta wordt volgende week dinsdag zonder publiek gespeeld in het Mestalla-stadion. De Spaanse autoriteiten hebben besloten dat er geen toeschouwers naar binnen mogen, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Atalanta komt uit Bergamo, een stad in het noorden van Italië waar het aantal besmettingen snel stijgt. Bij Atalanta spelen onder anderen de Nederlandse internationals Marten de Roon en Hans Hateboer. Mede dankzij twee doelpunten van Hateboer won de blauw-zwarte formatie afgelopen maand het eerste duel met Valencia met 4-1.

Vorige week was geen publiek welkom bij de wedstrijd in de Europa League tussen de Italiaanse club Internazionale en Ludogorets uit Bulgarije. De regering in Italië besloot woensdag dat vanwege het coronavirus tot 3 april bij alle sportwedstrijden in het land geen toeschouwers welkom zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.