Terug

Volg Vandaag Inside

Vader van Liverpool-doelman Alisson verdronken

Vader van Liverpool-doelman Alisson verdronken

25 feb 2021, 17:11

De vader van Liverpool-doelman Alisson Becker is verdronken in een meer vlakbij zijn vakantiehuis in het zuiden van Brazilië. Dat heeft de lokale politie bevestigd. José Becker (57) was aan het zwemmen bij een dam toen het ongeval gebeurde. Politieman Doroteo Machado Filho zei tegen persbureau Reuters dat er geen sprake was van een misdrijf.

Alisson werd in 2018 door Liverpool overgenomen van AS Roma. Het jaar erop werd hij door de FIFA verkozen tot beste doelman van de wereld. Zijn jongere broer Muriel is de doelman van het Braziliaanse Fluminense.

"We zijn diepbedroefd over het nieuws dat ons bereikte, dat José Agostinho Becker, de vader van onze voormalig doelmannen Alisson en Muriel, is overleden", meldt de Braziliaanse club Internacional op Twitter. Zijn beide zonen waren eerder doelman bij de club uit Porto Alegre.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.