Terug

Volg Vandaag Inside

'Vader Messi vliegt naar Barcelona om definitieve breuk te forceren'

'Vader Messi vliegt naar Barcelona om definitieve breuk te forceren'

1 sep 2020, 21:07

De vader van Lionel Messi, Jorge Messi, zit op dit moment in het vliegtuig richting Barcelona. De vader en tevens zaakwaarnemer van Messi werd gespot nabij een vliegveld in Rosario en gaat woensdag in gesprek met Josep Maria Bartomeu, de voorzitter van FC Barcelona. Dat meldt ESPN op basis van bronnen.

Jorge Messi zou Bartomeu gaan verzoeken om zijn zoon transfervrij te laten vertrekken. Bartomeu zou op zijn beurt een contractverlenging willen voorstellen, waardoor de Argentijnse sterspeler tot 2023 aan de club verbonden zou blijven.

De familie Messi en FC Barcelona leven in onmin met elkaar. Messi miste dinsdag ook de tweede training. Hij stelde de club vorige week op de hoogte van zijn vertrekwens. Jorge Messi zal proberen om van zijn zoon een transfervrije speler te maken. Het ligt dan voor de hand dat de 33-jarige Argentijn zijn carrière gaat voortzetten bij het Manchester City van Pep Guardiola.

Barcelona heeft contractueel laten vastleggen dat Messi voor 700 miljoen euro mag vertrekken. Verschillende Spaanse media meldden afgelopen week dat hij onder zijn tot 2021 lopende contract uit kan, maar dat is volgens La Liga, de organisator van de Spaanse voetbalcompetitie, niet het geval.

Jorge Messi gespot op het vliegveld

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.