Terug

Volg Vandaag Inside

'Vader Messi in gesprek met Barça-directeur Laporta over terugkeer'

'Vader Messi in gesprek met Barça-directeur Laporta over terugkeer'

5 juni 2023, 14:08

Joan Laporta, de directeur van FC Barcelona, is na goedkeuring van LaLiga meteen in gesprek gegaan met Jorge Messi, de vader van superster Lionel Messi. Onderwerp van gesprek was een eventuele terugkeer van de Argentijn naar oude liefde FC Barcelona, meldt Fabrizio Romano.

Messi, van wie vorige week definitief bekend werd gemaakt dat hij zal vertrekken bij PSG, heeft meerdere opties: Inter Miami, de club van eigenaar David Beckham, Al Hilal uit Saudi-Arabië en FC Barcelona zijn voor de kleine aanvaller in de markt. Volgens transfer-expert Fabrizio Romano wil kamp Messi terug naar Barcelona. "Een terugkeer naar Barcelona behoort zeker tot de opties", aldus Jorge Messi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.