Terug

Volg Vandaag Inside

Vader Hato (Feyenoord-fan) trekt Ajax-shirt aan na goal zoon: 'Dat was de deal'

Vader Hato (Feyenoord-fan) trekt Ajax-shirt aan na goal zoon: 'Dat was de deal'

26 nov 2023, 13:07

Jorrel Hato maakte tijdens het Eredivisie-duel met Vitesse zijn eerste doelpunt voor Ajax en dat zal hij niet snel vergeten door de bijzondere weddenschap met zijn vader.

Hato maakte zaterdag na drie minuten zijn eerste doelpunt voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Een prestatie waar de voetballer erg trots op is, maar vooral vanwege de weddenschap met zijn vader. Hato senior is fanatiek Feyenoord-supporter en heeft beloofd dat hij na de eerste goal van zijn zoon een Ajax-shirt aan zal trekken.

“Die deal hebben we gemaakt. Dat is het eerste wat ik straks tegen hem zeg. Ik was hem op het veld al aan het zoeken. Hij weet wat hij moet doen”, lacht de verdediger voor de camera van de NOS.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.