Terug

Volg Vandaag Inside

Vader én zoon Silva stelen de show

Vader én zoon Silva stelen de show

19 aug 2018, 22:08

MANCHESTER (ANP) - Met zijn veel te vroeg geboren zoontje voor het eerst in het stadion heeft David Silva zijn 250e wedstrijd in de Premier League voor Manchester City opgeluisterd met een prachtige treffer. De Spaanse middenvelder trapte kort na rust een vrije trap in de kruising en droeg daarmee bij aan de royale zege van de 'Citizens' op Huddersfield Town (6-1). ,,David maakte een geweldig doelpunt voor zijn zoontje Mateo, die zo nooit het moment zal vergeten dat hij zijn vader voor het eerst zag voetballen'', zei manager Pep Guardiola.

Mateo Silva werd eind vorig jaar geboren, veel eerder dan de bedoeling was. Het zoontje van de Spaanse voetballer lag maandenlang in het ziekenhuis. Silva vloog daarom regelmatig heen en weer tussen Engeland en Spanje. In mei mocht hij Mateo eindelijk mee naar huis nemen.

Zondag was het mannetje voor het eerst aanwezig in het Etihad-stadion. Silva droeg zijn zoon voor de aftrap mee het veld op en na afloop ging Mateo met de hele selectie op de foto.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.