Terug

Volg Vandaag Inside

Vader en zoon Messi lijken beslissing te hebben genomen over toekomst

Vader en zoon Messi lijken beslissing te hebben genomen over toekomst

3 sep 2020, 19:22

Spaanse media melden dat Lionel Messi en vader Jorge Messi een knoop hebben doorgehakt.

Menig journalist staat op de uitkijk bij het huis van Lionel Messi. Vandaag heeft Messi senior zijn zoon bezocht. Dat bezoek duurde exact 68 minuten. Spaanse journalisten maken daaruit op dat er inmiddels een besluit is genomen, maar het is nog onduidelijk wat dat besluit is. Eerder vandaag leek het er toch op dat een langer verblijf van Messi bij Barcelona toch mogelijk is.

Het lijkt erop dat Messi senior en Barça-preses Josep Maria Bartomeu elkaar toch hebben genaderd. Een eventuele optie zou zijn dat Messi zijn contract uitdient en dan in de zomer van 2021 transfervrij vertrekt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.