Terug

Volg Vandaag Inside

Vaclav Cerny geselecteerd voor nationale elftal Tsjechië

Vaclav Cerny geselecteerd voor nationale elftal Tsjechië

9 nov 2020, 11:39

Vaclav Cerny heeft bij FC Twente weer de weg omhoog gevonden. Waar het bij FC Utrecht vorig seizoen niet helemaal wilde lukken, loopt het in Enschede beter. Als beloning is de Tsjech door bondscoach Jaroslav Silhavy toegevoegd aan de nationale selectie van Tsjechië.

Op de website van FC Twente laat de buitenspeler weten blij te zijn met de uitnodiging. 'Dit is een heel mooi moment voor mij. Ik heb hier hard voor gewerkt en zie dit echt als een beloning. De laatste tijd ging het erg goed en hoopte ik er al stiekem op. Als je er dan ook daadwerkelijk bij zit, voelt dat geweldig.'

Cerny sprak nog met een aantal teamgenoten en stafleden en ook zij zijn blij voor de aanvaller. 'Ik voelde ook hun blijdschap voor mij, wat natuurlijk heel leuk is. We hebben een goede groep, deze uitnodiging is mede dankzij hen.'

Tsjechië speelt woensdag 11 november een oefenwedstrijd in Duitsland. De Tsjechen ontvangen daarna Israël (15 november) en Slowakije (18 november) voor de Nations League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.