Terug

Volg Vandaag Inside

'Vaclav Cerny dichtbij droomtransfer naar de Bundesliga'

'Vaclav Cerny dichtbij droomtransfer naar de Bundesliga'

9 juni 2023, 09:13

Vaclav Cerny is dichtbij een overstap naar VfL Wolfsburg, meldt De Telegraaf. De aanvaller van FC Twente heeft inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt met de nummer 8 van de Bundesliga.

Wolfsburg moet nog wel een akkoord zien te bereiken met FC Twente.In Duitsland wordt erop gerekend dat Cerny voor een basisbedrag van 6 à 7 miljoen euro plus bonussen de overstap kan gaan maken.

Cerny werd twee jaar geleden door FC Twente overgenomen van FC Utrecht voor 1 miljoen euro. De club uit de Domstad heeft wel een stevig doorverkooppercentage bedongen. Afgelopen seizoen was de Tsjechisch international goed voor vijftien doelpunten en dertien assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.