Terug

Volg Vandaag Inside

Utrecht passeert Heracles met winst in Almelo

Utrecht passeert Heracles met winst in Almelo

2 mrt 2019, 21:29

ALMELO (ANP) - FC Utrecht heeft de zesde plaats in de eredivisie overgenomen van Heracles Almelo. De ploeg van trainer Dick Advocaat deed dat door de onderlinge ontmoeting op het kunstgras in Almelo met 5-1 te winnen. Heracles speelde de tweede helft met een man minder, omdat Jesper Drost vlak voor rust op advies van de VAR met rood van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Christaan Bax.

Drost had Sean Klaiber met gestrekt been op diens onderbeen geraakt. Bax bekeek uitvoerig de beelden en besloot toen rood te trekken voor de middenvelder van Heracles. De thuisclub raakte voor het rustsignaal ook nog topschutter Kristoffer Peterson kwijt, die met een bloedende neus van het veld ging na een duel met Willem Janssen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.