Terug

Volg Vandaag Inside

Utrecht houdt zich vast aan gecreëerde kansen

Utrecht houdt zich vast aan gecreëerde kansen

31 juli 2019, 21:01

FC Utrecht heeft er alle vertrouwen in dat het ook na donderdag nog actief is in de Europa League. Het elftal van trainer John van den Brom wacht in Bosnië tegen HSK Zrinjski een lastige opgave nadat het vorige week in de Galgenwaard op 1-1 bleef steken.

Van den Brom houdt zich vooral vast aan het veldoverwicht dat zijn elftal in de eerste ontmoeting had en de vele kansen die Utrecht toen creëerde. "We hebben in de wedstrijd van vorige week dertien grote kansen gemist. Het positieve is dat we die kansen kregen. We hebben het niet in de score kunnen uitdrukken. De opdracht is dat we dat morgen wel doen", zei de Amersfoorter woensdag in zijn vooruitblik. "In alle wedstrijden die wij van Zrinjski zagen, zie je dat ze spelen vanuit een compacte, verdedigende organisatie. Daar zijn ze vorige week succesvol in geweest. Maar we kregen die kansen dus wel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.