Terug

Volg Vandaag Inside

Update uit Amsterdam over blessure Ziyech

Update uit Amsterdam over blessure Ziyech

8 okt 2018, 15:44

De schade aan de hamstring van Hakim Ziyech lijkt mee te vallen, zo meldt De Telegraaf.

De spelmaker van Ajax loop weer 'soepeltjes' en heeft weinig last van zijn hamstring. Hij heeft zich maandagmiddag gemeld in het ziekenhuis, waar hij om 13.30 uur een MRI-scan ondergaat. De uitslag bepaalt of hij mee gaat met Marokko om interlands te spelen.

Ajax walste zondag moeiteloos over AZ met 5-0, in het slot van de wedstrijd greep Hakim Ziyech naar zijn hamstring. "Hopelijk werken de bondscoaches mee, zien ze onze belangen bij Ajax en nemen ze ook de belangen van het Nederlandse voetbal mee", verklaarde Ajax-coach Erik ten Hag over deze kwestie aan De Telegraaf.

René maakt zich kwaad: 'Ziyech is beter dan Tadic'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.