Terug

Volg Vandaag Inside

Unnerstall op doel bij PSV in bekerwedstrijd tegen De Graafschap

Unnerstall op doel bij PSV in bekerwedstrijd tegen De Graafschap

16 dec 2020, 19:18

Lars Unnerstall heeft woensdag een basisplaats bij PSV. De Duitse keeper is normaal gesproken reserve, maar in de bekerwedstrijd tegen De Graafschap mag hij wel meedoen. Yvon Mvogo zit dit keer op de bank.

Het basiselftal van PSV is, in vergelijking met de thuiswedstrijd van zondag tegen FC Utrecht (2-1), op nog drie plekken aangepast. Timo Baumgartl en Nick Viergever vormen, net als tegen Omonia Nicosia in de Europa League, het centrum van de defensie. Jordan Teze en Olivier Boscagli zijn reserves.

Verder neemt Jorrit Hendrix de plek van Pablo Rosario in als controleur op het middenveld. Jong PSV-spelers Shurandy Sambo en Fredrik Oppegard zitten voor het eerst bij de selectie van het eerste elftal.

Noni Madueke ontbreekt vanwege een blessure nog steeds.

De winnaar plaatst zich voor de achtste finales van de KNVB-beker.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Baumgartl, Viergever en Max; Ihattaren, Sangaré, Hendrix en Götze; Malen en Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.