Terug

Volg Vandaag Inside

'United ziet in Gakpo goedkoper alternatief: dit bedrag verlangt PSV'

'United ziet in Gakpo goedkoper alternatief: dit bedrag verlangt PSV'

19 aug 2022, 17:06

Ajax heeft donderdagavond een bod van ruim 80 miljoen euro van Manchester United op Antony afgewezen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano is United van plan om een nieuwe poging te gaan doen, maar zien The Red Devils daarentegen in PSV'er Cody Gakpo een goedkoper alternatief.

Volgens Marco Timmer, PSV-watcher namens Voetbal International, verlangen de Eindhovenaren een bedrag van minstens 45 miljoen euro, wat door bonussen nog met vijf á tien miljoen moet oplopen.

De doorgaans betrouwbare transferspecialist Romano schrijft op Twitter dat de club van trainer Ten Hag het gevoel heeft dat Antony wil vertrekken bij Ajax. United is dan ook van plan om een nieuwe poging te gaan ondernemen. Volgens De Telegraaf heeft Antony vrijdag de training van de Amsterdammers overgeslagen. Hij was wel aanwezig op De Toekomst, maar verscheen niet op het trainingsveld. Of Antony niet trainde vanwege een blessure of een naderende transfer, is niet bekend.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.