Terug

Volg Vandaag Inside

United wint ook tweede duel onder Solskjaer

United wint ook tweede duel onder Solskjaer

26 dec 2018, 19:03

MANCHESTER (ANP) - Manchester United heeft ook het tweede duel onder leiding van de tijdelijke trainer Ole Gunnar Solskjaer gewonnen. Huddersfield Town, dat laatste staat in de Premier League, werd met 3-1 verslagen.

De Servische middenvelder Nemanja Matic tikte in de 28e minuut uit een corner bij de tweede paal binnen voor de 1-0 en na ruim een uur maakte Paul Pogba er met een harde schuiver 2-0 van. Niet veel later schoot de Fransman, van afstand, opnieuw raak. Pogba, met wie de recent ontslagen José Mourinho geen goede band meer had, had wederom een basisplaats. Voormalig PSV-speler Mathias Jørgensen deed twee minuten voor tijd wat terug: 3-1.

Bij de bezoekers, die al voor de zesde keer op een rij verloren, deed Terence Kongolo de hele wedstrijd mee. Huddersfield nam de laatste plaats over van Fulham, dat eerder op de dag met 1-1 gelijkspeelde tegen Wolverhampton Wanderers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.