Terug

Volg Vandaag Inside

United kan ook niet winnen bij Southampton

United kan ook niet winnen bij Southampton

1 dec 2018, 22:07

SOUTHAMPTON (ANP) - Het is Manchester United niet gelukt de uitwedstrijd tegen Southampton te winnen. Het werd 2-2 en die stand stond al na 39 minuten op het scorebord.

Stuart Armstrong en Cédric Soares bezorgden de thuisploeg een droomstart, want na twintig minuten stond het al 2-0. Romelu Lukaku bracht in de 33e minuut de spanning terug door met een venijnig schot de 1-2 te maken. De bekritiseerde Belg had ruim zestien uur niet gescoord voor United. Zijn laatste zes goals maakte hij allemaal buiten het eigen Old Trafford. Vorig seizoen tekende Lukaku voor de enige goal in de uitwedstrijd tegen Southampton.

Ruim vijf minuten na de goal maakte Ander Herrera gelijk met een intikker. Net als bij de 2-1 was Marcus Rashford de aangever.

Van de veertien duels in de Premier League heeft United er slechts zes gewonnen. Southampton heeft dit seizoen pas één zege geboekt en staat achttiende.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.