Terug

Volg Vandaag Inside

United enkele weken zonder Sánchez

United enkele weken zonder Sánchez

30 nov 2018, 15:52

MANCHESTER (ANP) - Alexis Sánchez komt dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer in actie voor Manchester United. Dat zei zijn trainer José Mourinho vrijdag. De 29-jarige aanvaller uit Chili liep donderdag op de training een hamstringblessure op.

,,Het is een ernstige blessure. Ik wil niet voor mijn beurt praten door te zeggen hoe lang hij eruit ligt, maar met mijn ervaring durf ik wel te stellen dat hij dit jaar niet meer in actie komt", zei Mourinho.

Manchester United speelt dit seizoen nog acht wedstrijden. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Southampton, een week later het thuisduel met Arsenal, de oude club van Sánchez.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.