Terug

Volg Vandaag Inside

United en Arsenal spelen gelijk in Manchester

United en Arsenal spelen gelijk in Manchester

1 okt 2019, 01:05

Het duel tussen de Engelse grootmachten Manchester United en Arsenal heeft geen winnaar opgeleverd. Het tegenvallende duel op Old Trafford, de thuisbasis van United, eindigde in 1-1.

United-middenvelder Scott McTominay besloot een matige eerste helft met een fraai schot van afstand, dat zomaar achter Arsenal-keeper Bernd Leno verdween. Pierre-Emerick Aubameyang maakte na een klein uur gelijk. Zijn doelpunt werd in eerste instantie afgekeurd wegens buitenspel, maar na het raadplegen van de beelden werd de goal toch toegekend.

Manchester United reist nu af naar Nederland; donderdag is in Den Haag AZ de tegenstander in de groepsfase van de Europa League. Arsenal, dat eveneens uitkomt op het tweede Europese niveau, ontvangt Standard Luik.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.