Terug

Volg Vandaag Inside

Unieke beelden: Johan in kersttrui op regionale televisie

Unieke beelden: Johan in kersttrui op regionale televisie

22 nov 2020, 21:01

Unieke beelen in het programma Met het Bord op Schoot van RTV Drenthe, waarin Johan wordt geïnterviewd over zijn leven als journalist. Waar we hem in Veronica Inside altijd zien in colbert en met stropdas, had hij deze keer zijn vrijetijdskleding aangelaten.

Johan droeg tijdens het interview namelijk gewoon een Nijmeegse kersttrui, in de kleuren van NEC. Historische beelden, die hier te bekijken zijn!

Begin dit jaar verscheen Johan ook eenmalig zonder stropdas in Veronica Inside. Deze was hij echter gewoon vergeten! Bekijk het in de beelden hieronder.

Johan is zijn das vergeten!
1:37
Johan is zijn das vergeten!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.