Terug

Volg Vandaag Inside

UNIEKE BEELDEN: Hansie geeft scheidsrechter een beuk en krijgt schorsing van 24 wedstrijden

UNIEKE BEELDEN: Hansie geeft scheidsrechter een beuk en krijgt schorsing van 24 wedstrijden

18 jan 2020, 19:51

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver! Bij FOX Sports zijn ze het archief ingedoken en hebben ze legendarische beelden van onze Hansie Hansie opgesnord.

Het verhaal is al zeker honderd keer verteld, maar velen hebben de beelden nooit gezien. Hansie Hansie die in zijn tijd als voetballer scheidsrechter De Vrieze een slinger geeft en een record-schorsing aan zijn broek krijgt van 24 wedstrijden! Het incident vond plaats tijdens NAC - VVV op 15 oktober 1983.

Tot op de dag van vandaag is Hansie recordhouder wat betreft de langste schorsing in de Eredivisie. Bij de mannen aan tafel zijn de roekeloze tackles van Hans en aantal gele/rode prenten talloze keren de revue gepasseerd. Naar eigen zeggen 'vluchte' Hansie na zijn torenhoge schorsing naar Brighton in Engeland en ook daar heeft hij naam gemaakt voor zichzelf. En dan hebben we het niet over mooie doelpunten. Een terechte schorsing? De beelden spreken voor zich!

Hans en Johan vliegen elkaar in de haren

Johan en Hans vliegen elkaar in de haren
3:48
Johan en Hans vliegen elkaar in de haren

Hans wordt uitgelachen aan tafel: 'Jullie zijn afschuwelijke mensen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.