Terug

Volg Vandaag Inside

Uitzending Sophie & Jeroen afgetrapt met felicitatie aan Johan Derksen

Uitzending Sophie & Jeroen afgetrapt met felicitatie aan Johan Derksen

31 jan 2024, 19:50

De uitzending van Sophie & Jeroen is woensdag afgetrapt met een felicitatie voor Johan Derksen. Tafelgast Heleen van Royen wilde aan het begin van de uitzending even stilstaan bij de 75e verjaardag van de nestor van Vandaag Inside.

“Ik wil iemand in het zonnetje zetten vandaag, die 75 jaar is geworden: Johan Derksen”, begon Heleen. “Deze man, we gaat het straks hebben over iconen in de voetbalwereld, maar deze man is ook een icoon. Hij zit daar aan tafel te oreren en zijn mening te verkondigen.”

“Ik ken niemand die zo overtuigd is van zijn eigen gelijk”, vervolgt de schrijfster. "Hoe hij zijn mening verkondigt, daar ben ik jaloers op. Daar kunnen mensen aan talkshowtafels, en met name vrouwen, wat van leren. Die botte bijl.”

Frank Evenblij, ook aanwezig bij Sophie & Jeroen, zei graag naar Johan te kijken. “Het is een vermakelijke man, hij barst van de anekdotes. Ik hoop dat hij nog een jaar of tien door kan.”

Ook Sophie Hilbrand, die regelmatig besproken wordt bij Vandaag Inside, deed een duit in het zakje: “Gefeliciteerd Johan”, besloot de presentatrice.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.