Terug

Volg Vandaag Inside

Uitzending De Oranjewinter bijwonen? Meld je nu aan!

Uitzending De Oranjewinter bijwonen? Meld je nu aan!

15 dec 2023, 21:00

Vanaf 1 januari is Hélène Hendriks twee weken lang te zien bij SBS6 met De Oranjewinter! Ook in deze winterse variant van haar succesvolle talkshow De Oranjezomer ontvangt Hélène wisselende gasten waarmee ze het actuele nieuws bespreekt. Lijkt het jou leuk om een uitzending bij te wonen? Meld je dan »HIER« aan!

Afgelopen zomer presenteerde Hélène zes weken lang De Oranjezomer. Het programma greep naast de Gouden Televizier-Ring, maar Hélène (Televizier-Ring Presentator) en Noa (Televizier-Ring Talent) vielen wel in de prijzen.

Op 1 januari 2024 keert Hélène twee weken lang terug op SBS6 met De Oranjewinter. Lijkt het jou leuk om een uitzending bij te wonen? Meld je dan »HIER« aan!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.