Terug

Volg Vandaag Inside

Uitgevallen Aké doet mee aan uitlooptraining Oranje

Uitgevallen Aké doet mee aan uitlooptraining Oranje

8 sep 2023, 13:58

Nathan Aké heeft vrijdag in Zeist meegedaan aan de uitlooptraining van het Nederlands elftal. De centrale verdediger liet zich donderdag in de thuiswedstrijd tegen Griekenland in de EK-kwalificatie (3-0) halverwege vervangen omdat hij hamstringklachten had.

De blessure lijkt niet zo ernstig dat Aké zich af moet melden voor de uitwedstrijd van zondag tegen Ierland, ook in de EK-kwalificatie. Net als de tien andere basisspelers deed hij, na een openingspraatje voor de gehele groep van bondscoach Ronald Koeman, mee aan een serie uitloopoefeningen.

De invallers en reserves trainden, zoals gebruikelijk een dag na de wedstrijd, wel uitgebreider en met de bal. Alleen Joey Veerman ontbrak. De Volendammer, tegen Griekenland nog invaller, werd in de nacht van donderdag op vrijdag vader.

Als alles goed verloopt, sluit Veerman zaterdag weer aan bij het Nederlands elftal. De selectie van Koeman gaat aan het einde van de ochtend naar Dublin.

Nederland steeg dankzij de zege op de Grieken naar de tweede plaats in groep B van de EK-kwalificatie, achter Frankrijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.