Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: Voetbalster Charlton Athletic in topvorm tijdens coronacrisis 🔥😍

UITGELICHT: Voetbalster Charlton Athletic in topvorm tijdens coronacrisis 🔥😍

23 apr 2020, 18:20

Een paar maanden geleden, nog voor de coronacrisis, was het stadion van Charlton Athletic nog goed gevuld met belangstellenden om de nieuwste aanwinst Madelene Wright te bewonderen.

De nieuwe sterspeelster, die eigenlijk op alle posities op links uit de voeten kan, was net overgekomen van Millwal. Is toch doodzonde dat de die hard Charlton-fans haar kunsten niet meer van dichtbij kunnen bewonderen? Gelukkig houdt Wright haar volgers up-to-date via Instagram. Ze laat geregeld zien hoe zij haar lichaam onderhoudt en in shape blijft, mocht het voetbal onverhoopt weer gaan beginnen. Indrukwekkend!

Een trouwe fan ziet een overstap naar de Bundesliga in het verschiet en reageert onder een van de foto's: 'Big Bunda she is from the Bundesliga'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.