Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: Sofia Toache, de knappe vriendin van Edson Alvarez

UITGELICHT: Sofia Toache, de knappe vriendin van Edson Alvarez

26 okt 2021, 22:58

Edson Alvarez kende een lastige beginperiode bij Ajax, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself van de Amsterdammers. Door wetgeving in Nederland moest de Mexicaan het lange tijd zonder zijn vriendin en dochtertje doen, maar aan het begin van dit jaar werd Alvarez herenigd met zijn gezin en sindsdien is hij een onmisbare schakel in het elftal van Erik ten Hag. Het valt goed te begrijpen dat Alvarez zich met zijn knappe vriendin om zich heen een stuk beter voelt! Bekijk hieronder de mooiste foto's van Sofia Toache!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.