Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: Zangeres Emma Heesters is de knappe vriendin van deze Nederlandse voetballer

UITGELICHT: Zangeres Emma Heesters is de knappe vriendin van deze Nederlandse voetballer

20 mei 2021, 16:08

Zangeres Emma Heesters timmert momenteel hard aan de weg in Nederland. Ze werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het programma De Beste Zangers en scoorde daarna hits met onder andere Pa Olvidarte, Loop niet Weg en Waar ga je heen. Emma maakt niet alleen indruk met haar stem, maar ook met haar looks. Daar is ook de Nederlandse verdediger Wesley Hoedt voor gevallen: de twee hebben inmiddels bijna anderhalf jaar een relatie. Bekijk hieronder de leukste foto's van de knappe Emma Heesters: daar neem je toch je hoed(t) voor af?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.