Terug

Volg Vandaag Inside

Uitgelicht: Dit zijn de prachtige bardames van Vandaag Inside!

Uitgelicht: Dit zijn de prachtige bardames van Vandaag Inside!

14 feb 2024, 00:00

Vandaag is het Valentijnsdag: de hoogste tijd voor een ode aan de geliefde bardames van Vandaag Inside! Dag in, dag uit ontvangen zij het publiek in de studio, en voorzien ze iedereen van een frisje, een wijntje, of een heerlijk getapt biertje. Wij stellen Amber, Rebecca, Marianne, Valerie, Isa en Ashley graag aan jullie voor:

Amber

Ik ben Amber Koelewijn en sinds januari ben ik te vinden achter de bar bij Vandaag Inside op de maandag. Daarnaast ben ik ook allround schoonheidsspecialiste. Van kleins af aan heb ik al een passie voor turnen en dansen. Ik ben de jongste van vijf kinderen thuis. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook ben ik Miss World Nederland 2022/2023. Een ongelooflijke ervaring! Jullie zullen mij een paar maandagen moeten missen. Ik vertrek namelijk naar India voor de Miss World-verkiezing.

Rebecca

Ik ben Rebecca en ben de vrolijke barvrouw van de dinsdag! Ik werk hier nu twee jaar en het is leuk om soms vaste gezichten te zien die vaker langs komen in de show. Het werken met de mannen aan tafel en de gezellige crew achter de schermen is te gek. Elke week is het weer een feestje om iedereen te ontvangen in de studio aan onze bar. Vandaag Inside heeft karakter en een heerlijk temperament net als ik. Het onvoorspelbare van de show houdt het spannend. Zie ik jou binnenkort bij mij aan de bar?

Marianne

Ik ben Marianne, één van de barvrouwen van Vandaag Inside. Iedere woensdag ben ik met veel plezier achter de bar te vinden. Daarnaast ben ik een allround danseres. Ik dans voor verschillende artiesten, merken en in videoclips. Ook deel ik mijn passie voor dans op verschillende dansscholen in Nederland. Mijn avond vrij breng ik het liefst door met mijn familie en vrienden. Ik ben het gelukkigst als iedereen om mij heen gelukkig is. Ik hoop jullie snel een keer in de studio van Vandaag Inside te zien! Een fijne Valentijn namens mij.

Valerie

Ik ben Valerie, de barvrouw van de donderdagavond! Met mijn glimlach en ervaring in bediening zorg ik, net als de andere dames, dat alle gasten voorzien zijn van een drankje tijdens de uitzending. Ik ben een gedreven jonge vrouw die nooit stil zit. Zo werk ik in de entertainmentbusiness als model, danseres en presentatrice. Daarnaast werk ik met plezier voor De IJswinckel waar ik 20 IJswinckels in de omgeving Rotterdam en Zeeland aanstuur en coördineer. Met Valentijnsdag sta ik in de studio voor een liefdevolle uitzending van Vandaag Inside. Zelf ben ik een vrouw die het waardeert om verrast te worden op zo’n dag, dus wie weet wat er voor romantisch in zit vandaag.

Isa

Ik ben Isa en met alle liefde tap ik jouw biertje op de vrijdagavond. Naast mijn werk als barvrouw, trek ik de liefde door en werk ik met heel veel plezier voor het programma Lang Leve de Liefde. Ik ben helemaal gek op reizen en reis het liefst elk continent met mijn backpack af. Ook vind ik het belangrijk om fit te zijn, dus een goede sportsessie ga ik niet uit de weg. Je kan mij ‘s nachts wakker maken voor een tompouce, een gin-tonic, of een goed glas rode wijn. Een hele fijne Valentijnsdag allemaal! 

Ashley

Ik ben Ashley, jullie kennen mij denk ik als beste, want ik werk inmiddels al vijf jaar als barvrouw bij Vandaag Inside! De laatste jaren was ik voornamelijk op de maandag te zien als barvrouw, maar aankomend jaar zullen jullie mij even missen in verband met mijn zwangerschapsverlof. Dat betekent niet dat ik helemaal niks meer met Vandaag Inside te maken heb, want met mijn entertainmentbureau genaamd Entertainment van A tot Z verzorg ik de afgelopen twee jaar met veel plezier en toewijding de andere bardames. Met mijn topteam: Amber, Rebecca, Marianne, Valerie en Isa tappen wij de mooiste biertjes van de televisie! 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.