Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: Deze Engelse Only Fans-ster keert mogelijk terug in het profvoetbal

UITGELICHT: Deze Engelse Only Fans-ster keert mogelijk terug in het profvoetbal

30 mrt 2021, 19:48

De Engelse voetbalster Madelene Wright (22) keert mogelijk terug in het profvoetbal: ze is namelijk weer begonnen met trainen, zo laat ze weten op Instagram. In december 2020 werd Wright ontslagen bij Charlton Athletic, vanwege uitgelekte video's waarop te zien was dat ze champagne dronk achter het stuur en een een lachgasballon inhaleerde op een feestje. Wright was daarna een tijdje niet te bewonderen op het veld, maar wel op het platform Only Fans, waar haar volgers tegen betaling seksueel getinte beelden van haar konden zien. Op Instagram heeft ze nu laten weten weer in training te zijn: 'Ik ben nerveus, maar ook opgewonden om mijn voetbalschoenen weer aan te trekken.' Voorlopig zit Wright nog zonder club, maar hopelijk is ze binnenkort weer binnen de lijnen te bewonderen. Bekijk hieronder alvast een voorproefje!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.