Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: De bloedmooie vriendin van Ajax-spits Danilo!

UITGELICHT: De bloedmooie vriendin van Ajax-spits Danilo!

6 okt 2021, 21:28

Na een uitstekend seizoen op huurbasis bij FC Twente, keerde Danilo Pereira da Silva afgelopen zomer terug bij Ajax. Door stevige concurrentie in de voorhoede van de Amsterdammers, komt de in São Paulo geboren aanvaller nog weinig aan bod in het team van trainer Erik ten Hag. Meer succes heeft Danilo in de liefde: de 22-jarige centrumspits is inmiddels bijna anderhalf jaar samen met de bloedmooie Tess Sarah (@_tesssarah). Bekijk de mooiste foto’s van de 22-jarige schone hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.