Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: De barvrouwen van VI Vandaag

UITGELICHT: De barvrouwen van VI Vandaag

8 mrt 2022, 10:33

Vandaag is het Internationale Vrouwendag: de hoogste tijd dus voor een ode aan de barvrouwen van VI Vandaag! Dag in, dag uit voorzien zij de gasten in de studio van een heerlijk getapt biertje. Op Internationale Vrouwendag stellen ze zichzelf graag even voor: barvrouwen Ashley, Rebecca, Marianne en Isa!

Ashley

Mijn naam is Ashley, 28 jaar en kom uit Noordwijkerhout. Waarschijnlijk kennen jullie mij al want ik sta al 4 jaar met veel plezier achter de bar bij de VI mannen. Ik kreeg bekendheid door het werken als Walk-on Girl bij RTL7Darts, maar na het WK werden de dames helaas afgeschaft. Daarna ben ik bij het programma Voetbal Inside begonnen als persoonlijke Walk-on Girl van Johan Derksen. Toen is mij gevraagd of ik het niet leuk vond om te blijven als barvrouw. Hier is het tv-avontuur begonnen en ben ik er nu nog steeds 2 dagen in de week te vinden. En dit jaar doe ik het niet alleen want daarnaast verzorg ik met mijn eigen entertainmentbureau, Entertainment van A tot Z, de andere 3 prachtige barvrouwen! Naast de barvrouwen van VI verzorg ik ook ander entertainment zoals: danseressen, champagnedames, steltenlopers, hostessen en nog veel meer! Verder geef ik doordeweeks veel danslessen en maak ik diverse dans choreografieën. Ik ben dol op lekker eten en het wandelen met mijn puppy Whiskey. Ik hoop nog heel lang met een grote glimlach op jullie beeldscherm te verschijnen!

Rebecca

Mijn naam is Rebecca van den Hoek en ik ben 31 jaar. Ik ben gek op de tv-wereld en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb de opleiding kunst, cultuur en media gedaan en een dans-opleiding. Ik geef wekelijks danslessen en dans op te gekke plekken in clubs en festivals. Mijn passie is muziek, fotografie en Disney en het liefst reis ik de hele wereld rond. Een van de hoogtepunten voor mij was de reis naar Los Angeles om daar te trainen met de choreografen van onder andere. Beyoncé, Michael Jackson en Britney. 's Ochtends begin ik de dag al met een dansje en houd ik van positiviteit en gezelligheid. Ik ben echt een mensenmens! Een goed potje voetbal kijken met z'n allen... Yes I’m in!!! Ik heb ook een eigen entertainmentbedrijf genaamd YTShowtime Entertainment. Ik heb altijd geleerd om alles te onderzoeken, maar het goede te behouden. Dat is ook mijn levensmotto. Nieuwe uitdagingen aangaan is iets wat spannend is, maar wat óók heel veel energie geeft. Vanaf nu ben ik iedere dinsdag te vinden in de studio van VI Vandaag en kan ik niet wachten om jullie gezellig aan de bar te verwelkomen voor een drankje!

Marianne

Ik ben Marianne, één van de nieuwe barvrouwen bij VI Vandaag. Iedere woensdag kunnen jullie mij achter de bar vinden! Ik kom uit Katwijk aan Zee en ben allround danseres. Ik werk voor verschillende artiesten, organisaties en merken. Mijn passie voor dans geef ik maar al te graag door. Daarom ben ik iedere dag in de dansstudio te vinden om lessen te geven. Als ik vrij ben, breng ik mijn tijd het liefst door met mijn familie en vrienden.

Isa

Ik ben Isa, 25 jaar en tap met veel plezier jullie biertjes op de vrijdagavond. Ik ben een bezig bijtje. In het dagelijkse leven zit ik in de schoolbanken en ik ben bijna afgestudeerd als communicatieprofessional. Ook heb ik mijn eigen communicatieadviesbureau, waarin ik bedrijven en organisaties adviseer over jongerenparticipatie. Ik houd van presenteren en doe ook modellen- en hostessenwerk. In 2021 was ik een van de Miss Nederland finalisten, wat ook een geweldige ervaring was! Om echt even lekker te ontspannen, dans ik graag salsa. Tot vrijdag! Liefs, Isa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.