Terug

Volg Vandaag Inside

UITGELICHT: Amy Sonck, de beeldschone dochter van een oud-Ajacied

UITGELICHT: Amy Sonck, de beeldschone dochter van een oud-Ajacied

9 apr 2021, 18:01

Om het weekend alvast heerlijk af te trappen, duiken we vandaag in het archief van Amy Sonck. Zij is de beeldschone dochter van oud-Ajacied Wesley Sonck. De 21-jarige Amy is veel populairder dan haar eigen vader en heeft ruim 140.000 volgers op Instagram. Wesley speelde tussen 2003 en 2004 voor de Amsterdammers. In dat seizoen werd de oud-spits kampioen onder trainer Ronald Koeman.

Ondanks dat Amy ontzettend populair is op het internet staat ze niet helemaal zelfverzekerd in het leven. 'Ik ben onzeker over mijn gezicht en vooral over mijn borsten. Ik heb een D-cup, dus ik hoef geen grotere borsten, maar ik wil ze laten liften. Ik heb soms een pijnlijke rug, want een D-cup is erg belastend als je maar vijftig kilo weegt. De meesten geloven trouwens niet dat mijn borsten puur natuur zijn', vertelde Amy Sonck in de Story.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.