Terug

Volg Vandaag Inside

Uitgefloten EK-held Donnarumma belooft tatoeage van AC Milan te nemen

Uitgefloten EK-held Donnarumma belooft tatoeage van AC Milan te nemen

13 okt 2021, 11:28

Doelman Gianluigi Donnarumma werd onlangs tijdens een WK-kwalificatieduel met Italië constant uitgefloten in het San Siro door fans van AC Milan. Ondanks het fluitconcert heeft de Milaanse club nog steeds een speciale plek in het hart van Donnarumma.

Donnarumma kreeg 90 minuten van alles naar zijn hoofd geschreeuwd tijdens de halve finale van de Nations League tussen Italië en Spanje (1-2). De Rossoneri-fans nemen het de keeper namelijk kwalijk dat hij afgelopen zomer transfervrij is vertrokken naar Paris Saint-Germain.

'Ik heb maar liefst acht jaar doorgebracht in Milaan. Het is dus altijd emotioneel om terug te keren in San Siro', vertelt Donnarumma in de Italiaanse TV-show Le Iene. 'Het is niet apart dat het boegeroep je raakt.'

De 22-jarige keeper kreeg tijdens de show op zijn arm een afwasbare tatoeage met het logo van AC Milan. Vervolgens kreeg hij de vraag of hij die afwasbare tatoeage wil inruilen voor een echte. 'We zullen zien. Nou goed, oké dan', beloofde Donnarumma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.