Terug

Volg Vandaag Inside

Uitblinker Bale helpt Spurs aan zege op Burnley

Uitblinker Bale helpt Spurs aan zege op Burnley

28 feb 2021, 18:12

Gareth Bale was de grote man bij Tottenham Hotspur in de thuiswedstrijd tegen Burnley (4-0). De aanvaller uit Wales scoorde tweemaal en bereidde een treffer van Harry Kane voor. Lucas Moura maakte de 3-0 van de Spurs.

Tottenham herstelde zich van nederlagen tegen West Ham United (2-1) en Manchester City (3-0). Het elftal van trainer José Mourinho staat voorlopig achtste in de Premier League.

Bale heeft nu 45 keer voor de Spurs gescoord in twee perioden. De aanvaller speelde van 2013 tot medio 2020 voor Real Madrid. Burnley blijft de nummer 15 van de hoogste Engelse voetbalklasse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.