Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA wijst verzoek om nieuwe assistenten bij Real - Ajax af

UEFA wijst verzoek om nieuwe assistenten bij Real - Ajax af

5 mrt 2019, 13:20

De Duitse arbiter Felix Brych fluit dinsdagavond Real Madrid tegen Ajax toch samen met zijn vaste assistenten. Volgens BILD heeft de UEFA een verzoek om van assistenten te wisselen van de 43-jarige arbiter afgewezen.

Brych werkt al jarenlang samen met assistent-scheidsrechters Mark Borsch en Stefan Lupp, maar bij de wedstrijd tussen RB Leipzig en Hoffenheim was de Duitser volgens BILD niet blij met zijn kompanen en vroeg de UEFA om andere assistenten voor Real Madrid tegen Ajax. De Europese voetbalbond heet het verzoek echter afgewezen. Alleen wanneer er sprake zou zijn van een blessure of ernstige omstandigheden in de privésfeer, zou het verzoek zijn ingewilligd door de UEFA. Brych moet het vanavond dus gewoon met zijn vaste assistenten doen.

Real Madrid - Ajax zie je dinsdagavond vanaf 20.30 uur bij Veronica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.