Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA vergadert woensdag met nationale voetbalbonden

UEFA vergadert woensdag met nationale voetbalbonden

30 mrt 2020, 18:21

De Europese voetbalfederatie UEFA vergadert woensdag via een videoverbinding weer met vertegenwoordigers van de 55 aangesloten landen. De nationale bonden krijgen dan onder meer de bevindingen te horen van de werkgroepen die onlangs werden opgericht, om te bekijken wat de wereldwijde coronacrisis voor gevolgen heeft voor de speeldagenkalender. Namens de Nederlandse bond KNVB zal secretaris-generaal Gijs de Jong meepraten.

Bijna twee weken geleden besloot de UEFA, in samenspraak met de bonden en vertegenwoordigers van de Europese clubs en competities, om het EK van komende zomer te verplaatsen naar volgend jaar. Zo ontstaat er ruimte om de nationale competities uit te spelen.

Het seizoen loopt officieel tot 30 juni. De kans is echter groot dat de Europese competities dan nog niet zijn afgerond.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.