Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA straft Ajax weer om wangedrag supporters

UEFA straft Ajax weer om wangedrag supporters

17 mei 2019, 17:53

De UEFA heeft Ajax gestraft met een geldboete van 52.000 euro wegens wangedrag van de Amsterdamse supporters bij de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Juventus. In het duel op 10 april (1-1) gooiden supporters voorwerpen, waren er ongeregeldheden onder het publiek en blokkeerden fans de trappen in het stadion.

De tuchtcommissie van de UEFA legde Ajax dit seizoen in totaal een bedrag van ruim 180.000 euro op voor misdragingen van fans bij wedstrijden in de Champions League.

Ajax heeft nog steeds een voorwaardelijke straf staan van één uitduel zonder publiek vanwege de betrokkenheid van de Amsterdamse aanhang bij incidenten tijdens de twee groepsduels met Benfica.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.