Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA stelt onderzoek in naar racisme jegens Ibrahimovic

UEFA stelt onderzoek in naar racisme jegens Ibrahimovic

23 feb 2021, 19:02

De UEFA is een onderzoek begonnen naar racistische beledigingen tijdens de wedstrijd uit de Europa League in Belgrado tussen Rode Ster en AC Milan. Topspits Zlatan Ibrahimovic van de Italiaanse club zou onder anderen het mikpunt zijn geweest.

De wedstrijd vond plaats op 18 februari in het Marakana-stadion van de Servische hoofdstad Belgrado en volgens media ter plaatse werden spelers met een Kroatische achtergrond racistisch bejegend. Het ging om Mario Madzukic en Ante Rebic. Ook Ibrahimovic moest het ontgelden. Hij is een Zweed, maar heeft Bosnische roots. Het is onduidelijk van wie de beledigingen afkomstig waren. In het stadion zat geen publiek.

Rode Ster zou wel zijn verontschuldigingen hebben aangeboden aan de beledigde voetballers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.