Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA start onderzoek naar gedrag Paris Saint-Germain-eigenaar Al-Khelaïfi

UEFA start onderzoek naar gedrag Paris Saint-Germain-eigenaar Al-Khelaïfi

10 mrt 2022, 19:36

De UEFA gaat het gedrag van voorzitter en eigenaar Nasser Al-Khelaïfi, sportdirecteur Leonardo en de club Paris Saint-Germain disciplinair onderzoeken. Dit naar aanleiding van mogelijke misdragingen, na de nederlaag in de Champions League woensdag bij Real Madrid. Naar verluidt moest Al-Khelaïfi door zijn eigen bewakers worden tegengehouden, om te voorkomen dat hij verhaal ging halen in de kleedkamer van de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie.

De voorzitter van PSG bedreigde bovendien een medewerker van Real Madrid die in de catacomben het tafereel met een mobiele telefoon filmde. "Ik ga je vermoorden", zou Al-Khelaïfi hebben geroepen. Zijn gedrag komt hem mogelijk op een straf te staan.

PSG verloor de return in Estadio Santiago Bernabéu met 3-1, waardoor het werd uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.