Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA slaat mildere toon aan tegen voetbalbonden

UEFA slaat mildere toon aan tegen voetbalbonden

21 apr 2020, 20:10

De UEFA wil nog altijd dat alle clubcompetities alles op alles zetten het seizoen af te maken. Maar de Europese voetbalfederatie heeft alle 55 aangesloten bonden ook laten weten dat het bereid is te kijken naar "situaties" die dat niet mogelijk maken.

De UEFA voerde dinsdag overleg met alle aangesloten bonden, waaronder de KNVB. De Europese voetbalfederatie sloeg een mildere toon aan dan eerder deze maand. Toen dreigde het landen die de competities wilden beëindigen met uitsluiting van de Champions League en Europa League van komend seizoen.

"Er is streng geadviseerd om de competities en bekerwedstrijden af te maken, maar voor speciale situaties zijn scenario's ontwikkeld", meldt de UEFA .

De UEFA komt donderdag met aanvullende informatie, als het uitvoerend comité van de Europese voetbalfederatie bijeen is gekomen. Dan volgt er mogelijk ook meer informatie hoe de Champions League en Europa League afgemaakt moeten worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.