Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA overweegt uitbreiding selecties voor EK

UEFA overweegt uitbreiding selecties voor EK

1 apr 2021, 14:27

De UEFA zegt het voorstel om de EK-selecties uit meer dan 23 spelers te laten bestaan te overwegen. Een woordvoerder van de UEFA bevestigde dat donderdag.

Bondscoaches Roberto Martínez van België en Joachim Löw van Duitsland spraken afgelopen week al over de mogelijkheid dat er twee of drie spelers extra bovenop de 23 spelers kunnen worden geselecteerd. De UEFA liet woensdag al weten dat op het EK, en ook op de Nations League Finals, vijf wissels in een wedstrijd worden toegelaten.

Het EK voetbal begint op 11 juni. Tien dagen eerder moeten de definitieve selecties bij de UEFA binnen zijn. Alleen als een geselecteerde speler geblesseerd raakt, kan een land daarna nog in de aanloop naar de eerste groepswedstrijd een vervanger oproepen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.