Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA onderzoekt uitlatingen Neymar

UEFA onderzoekt uitlatingen Neymar

13 mrt 2019, 15:53

NYON (ANP) - De UEFA legt zich niet neer bij de uitlatingen die Neymar vorige week deed na de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League tegen Manchester United. De Europese voetbalbond meldt woensdag een onderzoek te starten.

De geblesseerde Neymar zag vanaf de tribune dat zijn elftal in blessuretijd een strafschop tegen kreeg nadat de bal na een schot van Diogo Dalot de elleboog van Presnel Kimpembe had geraakt. Manchester United benutte de penalty en de Engelse club bereikte daardoor alsnog de kwartfinales.

,,Dit is een schande!'', schreef Neymar op Instagram. ,,Ze zetten vier mensen die geen verstand van voetbal hebben daar neer om naar een herhaling in slow motion te kijken. Dit is onmogelijk! Hoe kan die jongen nou zijn hand achter zijn rug houden?''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.