Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA onderzoekt stadion van AEK Athene

UEFA onderzoekt stadion van AEK Athene

31 okt 2018, 18:58

ATHENE (ANP) - De UEFA gaat onderzoeken of het stadion van AEK Athene nog wel veilig is. De bovenste verdieping van het Olympisch Stadion zou tijdens wedstrijden te veel bewegen als de fanatieke fans hun club springend aanmoedigen.

Ajax gaat op 27 november op bezoek bij AEK Athene voor een groepswedstrijd in de Champions League. Reden voor het onderzoek van de UEFA is volgens Griekse media een video die een fan van AEK vorige week heeft gemaakt tijdens het duel met Bayern München (0-2). Zo werd zichtbaar dat de bovenste verdieping van het stadion wel heel erg op en neer ging.

Het Olympisch stadion werd op 1982 geopend en in het begin van deze eeuw grondig gerenoveerd voor de Spelen van 2004 in Athene. Behalve AEK Athene maken ook de Griekse nationale voetbalploeg en Panathinaikos gebruik van het stadion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.