Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA onderzoekt rellen bij AEK Athene - Ajax

UEFA onderzoekt rellen bij AEK Athene - Ajax

28 nov 2018, 17:51

BERN (ANP) - De UEFA gaat een onderzoek instellen naar de ongeregeldheden tussen supporters bij de wedstrijd van Ajax in Athene tegen AEK in de Champions League. Tegen de Grieken is door de Europese bond een hele lijst van mogelijke vergrijpen opgesteld.

De aanklachten hebben onder meer betrekking op het gooien van voorwerpen, het afsteken van vuurwerk, het betreden van het veld door supporters, ontoereikende organisatie en het blokkeren van de toegang tot bepaalde vakken. Aan Ajax-kant wordt onderzocht of de fans zich schuldig hebben gemaakt aan het afsteken van vuurwerk en het gooien met voorwerpen.

De UEFA behandelt de zaak op 13 december. Ajax won in Athene (2-0) en plaatste zich voor de volgende ronde van het toernooi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.