Terug

Volg Vandaag Inside

'UEFA legt Europa League en Champions League plat'

'UEFA legt Europa League en Champions League plat'

12 mrt 2020, 15:10

De UEFA legt de Champions en Europa League stil dankzij het snel verspreidende coronavirus, dat meldt Marca.

Dinsdag en woensdag werden de eerste duels in de Champions League al gespeeld. Valencia - Atalanta Bergamo en Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund werden wel achter gesloten deuren afgerond. De duels in de Europa League worden donderdag gespeeld.

Op het programma in de Champions League van volgende week staan: Juventus - Olympique Lyon, Manchester City - Real Madrid, FC Barcelona - Napoli en Bayern München - Chelsea. De kans dat Real en Juve in actie komen is nihil. Bij Juventus-speler Daniele Rugani is het coronavirus geconstateerd. De spelers van Real Madrid zitten thuis in quarantaine dankzij een besmetting bij het basketbal deel van de club.

De UEFA gaat dinsdag vergaderen met vertegenwoordigers van de 55 aangesloten bonden en bestuurders van clubs om de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus te bespreken.

Op de agenda staat onder meer de voortgang van de nationale en Europese competities, evenals het EK van komende zomer. Heel wat nationale competities zijn stilgelegd vanwege het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.