Terug

Volg Vandaag Inside

UEFA houdt voor EK in 2021 vast aan benaming UEFA EURO 2020

UEFA houdt voor EK in 2021 vast aan benaming UEFA EURO 2020

20 mrt 2020, 19:13

Het EK voetbal mag dan met een jaar zijn uitgesteld, naar de zomer van 2021, de Europese voetbalunie UEFA blijft niettemin gewoon gebruik maken van de naam UEFA EURO 2020. Dat meldt de UEFA op de eigen website in een uitlegstukje over de coronacrisis en de daarmee samenhangende gevolgen voor onder meer de bonden, de clubs, de toernooien en de competities. "Het EK zal bekend blijven staan als UEFA EURO 2020."

De UEFA houdt ook vast aan de geplande opzet van het EK. "We vertrouwen erop dat al onze twaalf speellocaties hetzelfde blijven, zodat het toernooi trouw blijft aan de oorspronkelijke visie: het organiseren van een echt Europees evenement, dat past bij de zestigste verjaardag van het EK."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.